Skip to main content

Vlatka Pačarić

Vlatka je ponosna sam na svoje stajalište i samopouzdanje koje je gradila godinama i stekla ga kroz rad i trud. U slobodno vrijeme svira flautu, statira, vodi programe.

Sudjelovala je u Crvenom križu sakupljanjem humanitarnih sredstava u rodnom gradu, Društvu “naša djeca” kao voditelj radionica, programa i nastupa djece, kao i organiziranje akcija čišćenja okoliša. Volontirala je u Domu za nezbrinutu djecu gdje je pomagala i animirala djecu. Također, pokreće udrugu “Putokaz” u kojoj je tajnica koja za zadatak ima promicanje bolje kvalitete života.

Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za bolji odgoj i davanje pravog i adekvatnog uzora djeci, osobito nezbrinutoj djeci koja odrastaju bez roditelja. Svjesna je koliko je uloga majke bitna i smatra da je ona osoba kojoj se prvoj obraća za svoje probleme i koja će joj bez obzira na roditeljsku ulogu dati i pravi prijateljski savjet. Željela bi pružiti drugoj djeci majčinski duh i odgovoriti na sva pitanja koja imaju vezana uz svakodnevne izazove.