Skip to main content

Lorena Čačija

Jedno od postignuća u životu na što je osobito ponosna jest rast i razvoj kao mlade žene koja nije odustajala od svojih životnih ciljeva te je ostala vjerna svojim snovima i vrijednostima. Vrlo je angažirana u raznim plesnim natjecanjima i projektima, postižući izvrsne rezultate, što ne bi bilo moguće bez velike podrške obitelji, osobito brata koji joj je i plesni partner na natjecanjima.

Lorenini  interesi i hobiji obuhvaćaju aktivnosti koje potiču njeno tjelesno blagostanje i umjetnički izričaj. Uživa u redovitim posjetima teretani kako bih njegovala svoje tjelesno zdravlje i ojačala svoje tijelo dok joj ples predstavlja ne samo izvor radosti, već i način izražavanja emocija i kreativnosti kroz pokret. Bavila se glumom i pjevanjem.

Volontirala je u Crvenom križu i prikupljala sredstva i potrepštine u kriznim situacijama te u azilu za životinje pružajući brigu, hranu i ljubav napuštenim životinjama.

Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za podršku i osnaživanje žena i muškaraca u poboljšanju komunikacijskih vještina te u rješavanju problema vezanih uz samopouzdanje. Smatra da je ključno promicati zdravu komunikaciju i ohrabrivati ljude da se otvoreno izraze te da aktivno sudjeluju u rješavanju svojih problema. Kroz edukaciju i podizanje svijesti putem društvenih mreža, želi potaknuti ljude da se osjećaju sigurno u svojoj koži te da se usude izraziti svoje osjećaje i mišljenja. Vjeruje da promicanje mentalnog zdravlja i samopouzdanja ima dubok i pozitivan utjecaj na društvo te da može potaknuti pozitivne promjene u zajednici i šire.