Skip to main content

Laura Aleksa

Laura je ponosna na sebe što je izrasla u vrlo ambicioznu, odgovornu, savjesnu, perspektivnu i jednostavnu osobu koja je spremna boriti se i ostvariti sve ono što u životu želi. Ponosna je na sve svoje uspjehe, ali i padove jer su joj pomogli da bude takva kakva jest danas i to je čini boljom osobom.  

Najviše voli provoditi vrijeme s obitelji, družiti se s prijateljima, biti u prirodi. U slobodno vrijeme jaše konje, vozi bicikl, role i trči. Svira klavir i pjeva, a voli i čitati knjige.  Godinama se bavila plivanjem, gimnastikom, pilatesom, košarkom i kickboxing. U slobodno vrijeme pleše i ide u teretanu.

Sudjelovala je u mnogim humanitarnim akcijama, prikupljajući potrebna sredstva za pomoć stradalima u potresu, volontirala je za akciju 72 sata bez kompromisa, posjećivala i odnosila igračke u SOS dječje selo, Azilu za pse. Pomaže starijim osobama oko uređenja vrta, pospremanje doma, daruje odjeću za karitas.  

Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za edukaciju drugih o važnosti humanitarnog rada te poticala doniranje sredstava onima kojima je najpotrebnije te bi se uključila u organizacije koje pružaju pomoć u kriznim situacijama i volontiranje.